На Львівщині діти виростили розсаду, аби купити квадрокоптер для військових

993 0
В березні діти висіяли розсаду помідорів, капусти та квітів.
Фото: Львівської ОВА

Фото: Львівської ОВА

В місті Миколаїв, що на Львівщині, учні недільної школи при храмі Успіння Пресвятої Богородиці організували благодійний ярмарок, аби заробити гроші на квадрокоптер для українських захисників. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Читайте також: Львів'ян кличуть допомагати плести маскувальні сітки для військових

«Ідея виникла ще на початку війни. Хотіли якось заробити кошти, щоб допомогти армії потрібними речами. Спочатку плели маскувальні сітки. На Вербну неділю продавали місцевим мешканцям власно зроблені святкові букетики з верби. Кошти віддали на придбання бронежилета для земляка, який йшов на фронт. На Великдень малювали крашанки, щоб передати нашим захисникам», — розповіла керівниця недільної школи, наставниця дітей Олена Сотник.

Вона зазначила, що в березні діти віком 8-12 років висіяли розсаду помідорів, капусти та квітів. Дбайливо поливали, доглядали, а потім розсадили в роздільні ємності. Вдалось вторгувати майже 3 тисячі гривень, які планують витратити на закупівлю квадрокоптера.

Читайте також: Тероборонівці Львівщини просять допомогти придбати авто на передову

«Є сподівання, що цифрова «пташка» незабаром полетить до наших захисників», — додала жінка.

Нагадаємо, у Львові збирають допомогу для військових механізованої бригади «Холодний Яр». Як допомогти, читайте за посиланням.  

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!