На Львівщині готуються до буріння двох нових свердловин

4403 0
Їхня глибина сягатиме 1250 та 1550 метрів.
Фото умовне

Фото умовне

На Верхньомасловецькому родовищі, що на Львівщині, готуються до буріння нових свердловин, які виконуватимуть похилоскеровувальні та розвідувально-експлуатаційні функції. Про це повідомила пресслужба публічного акціонерного товариства «Укрнафта».

Шахта №32 має розкрити стрийські відклади. Згідно з побудованою цифровою 3D геологічною та гідродинамічною моделлю родовища, поточні видобувні запаси нафти по продуктивних горизонтах стрийської світи становлять 1,121 млн тонн. Глибина свердловини – 1250 метрів

Шахту №34 пробурять глибше, до менілітових відкладів. Поточні видобувні запаси нафти по продуктивних горизонтах менілітової світи становлять 464 тис тонн. Після відпрацювання свердловиною дренованих запасів менілітових відкладів, її переведуть на вищезалягаючі горизонти стрийських відкладів. Глибина свердловини – 1550 метрів.

Читайте також: «Укрнафта» розпочала буріння нової свердловини на Львівщині

Зазначимо, що за результатами процедури публічної закупівлі виконанням робіт займеться ТзОВ «Бурова компанія «Горизонти»

Нагадаємо, що у зв’язку з поверненням довоєнного податку на пальне з 1 липня 2023 року ціни на АЗС в Україні продовжують рости. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!