На Львівщині у росіян конфіскували землі на понад 9 млн грн

2202 0
Йдеться про чотири земельні ділянки розміром в 3 га.
Фото умовне

Фото умовне

В Золочівському районі Львівської області конфіскували чергові земельні ділянки вартістю понад 9 млн грн, які належали громадянам рф. Це чотири ділянки, розмір яких становить 3 га. Про це повідомило управління СБУ у Львівській області.

«Встановлено, що власниками наділів є громадяни рф, які зараз перебувають за межами нашої держави. Станом на сьогодні зібрано пакет документів, які унеможливлюють право громадянина росії володіти вказаними землями»,  – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: На Львівщині у росіян конфіскували землі на понад 10 мільйонів

Як повідомили у прокуратурі, громадяни рф отримали у спадок землі сільськогосподарського призначення. Проігнорувавши вимоги земельного законодавства України, упродовж року вони не здійснили відчуження землі, а передали їх в оренду сільськогосподарському товариству.

Суд задовольнив позов щодо конфіскації цієї землі, її передадуть у власність держави. 

Нагадаємо, що депутати Львівської міської ради закликали перевірити усі підприємства, кінцевими бенефіціарними власниками яких станом на 1 січня 2020 року були громадяни рф.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!