На Львівщині ліквідовують наслідки негоди. Схема об'їзду дороги Східниця – Верхнє Синьовидне

1643 0
Уже очистили покриття на ділянці Східниця – Підгородці.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині продовжують ліквідовувати наслідки підтоплення населених пунктів, що сталося 10 червня. Дорожники розчищають від ґрунту, гілок та сміття пішохідні доріжки і узбіччя.  Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Уже очистили покриття на ділянці Східниця – Підгородці. Вивезли близько 150 метрів кубічних ґрунту. Наступний етап – ремонт дороги. Про відновлення руху на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне повідомимо додатково», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Патрульні розповіли, як об'їхати підтоплені мости на Львівщині

Наразі для водіїв розробили схему об'їзду  дороги Східниця – Верхнє Синьовидне:

Нагадаємо, що 10 червня сильні дощі у селищі Східниця спричинили підняття рівня води у річці Східничанка. Через потужні зливи та стікання гірських річок постраждали два райони області – Дрогобицький і Стрийський. Наразі перекрито дорогу до 16 населених пунктів, однак можливий об’їзд. Детальніше про наслідки негоди, читайте тут. 

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!