На Львівщині планують збудувати завод мінеральних вод

3806 0
Вартість будівництва – не менше 35 млн доларів.
Умовне фото

Умовне фото

У місті Трускавець на Львівщині побудують завод мінеральних вод за німецьким проєктом.  Про це повідомив Трускавецький міський голова Андрій Кульчицький під час Міжнародного курортно-рекреаційного форуму, передає Укрінформ.

«У нас завдяки приватним інвестиціям в межах міста має будуватися величезний, сучасний завод мінеральних вод «Трускавецька». Сам завод, який планується будувати, його розрахункова вартість – десь не менше 35 млн доларів», – сказав мер.

Читайте також: Чи треба зносити віллу, де відпочивав Бруно Шульц, та що із автентикою у Трускавці

Він додав, що зараз вже пройшли переговори про закупівлю земельної ділянки, провели вже геологічну розвідку, і в Німеччині замовили проєктантів, які проводять проєктні роботи. 

«Завод планується побудувати на викупленій приватній ділянці в межах Трускавця. Інвестор оплачує гроші, а німецька якість проєкту гарантує безпечність виробництва», – додав Кульчицький.

Читайте також: Трускавець і Моршин претендують на статус курортів державного значення

Нагадаємо, у Трускавці колишній палац культури «Мир» продали під час аукціону за 46 млн грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!