На Львівщині почали ремонт дороги Городок – Повітно для транзитного кільця навколо Львова

3174 0
Дорогу будують для створення великого транзитного кільця навколо Львова.
Фото: Служба автомобільних доріг

Фото: Служба автомобільних доріг

На Львівщині розпочали ремонтувати ще одну ділянку автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок –Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка між населеними пунктами Городок та Повітно.

Читайте також: На Львівщині планують побудувати транзитне кільце для вантажівок. Схема

На цій ділянці планують відновити понад 8 км дороги. Проїзну частину мають розширити до 8 м (по одній смузі руху в кожному напрямку). Також мають облаштувати тротуари в межах населених пунктів, зупинки громадського транспорту та зовнішнє освітлення.

Зазначимо, що капітальний ремонт та реконструкцію дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка проводять одразу на кількох ділянках. Ремонтно-будівельні роботи виконує Onur Group Ukraine.

Читайте також: Яким буде пункт пропуску «Краковець» на Львівщині після реконструкції

Саме кільце має з’єднати пункти пропуску «Шегині», «Краковець», «Грушів», «Рава-Руська» та у суміжні з Львівською області. Від Львова кільце має проходити за 20-40 км.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!