На Львівщині ППО збила дві ракети. Ще три влучили в ціль

12867 0
Імовірно, ракети летіли з Каспійського моря.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Увечері 3 травня в сторону Львівщини росіяни випустили шість ворожих ракет. Дві з них сили протиповітряної оброни збили над територією області. Ще три влучили в електричні підстанції. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«За попередньою інформацією, з шести ворожих ракет наші сили ППО збили над Львівщиною дві. Три влучили в електричні підстанції у Львівській області. Одна – в електричну підстанцію на Закарпатті. Припускають, що ракети летіли з Каспійського регіону», – зазначив Козицький.

Трьом електричним підстанціям у Львові завдано суттєвих пошкоджень. Також є затримка у русі потягів.

Голова ЛОВА додав, що двоє людей звернулися у медзаклади області з осколковими пораненнями. З їхніх слів, перебували неподалік від місць вибухів. Стан постраждалих – середньої важкості.

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Світло планують ідновити упродовж ночі. Також без струму залишилися дві насосні станції.

Попередньо відомо, що двоє люде отримали поранення.

В Укрзалізниці повідомили про затримку поїздів на під'їзді до Львова. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!