На Львівщині продовжать перевірку усіх укриттів

806 0
Перевірки триватимуть поки всі місця не будуть відповідати вимогам.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині планують продовжити перевірку усіх укриттів. За результатами попереднього «рейду», сховища, які були зачинені, вже приймають людей. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Станом на сьогодні у Львівській області 1197 укриттів, які були зачинені, уже справно приймають людей в разі небезпеки. Кількість укриттів з незадовільним санітарним станом скоротилася удвічі, як і кількість тих, які не відповідають технічним вимогам», – зазначив голова ЛОВА.

Також він додав, що перевірки триватимуть до того часу, поки всі укриття не приведуть до належного стану. Після чого перевірку проводитимуть періодично – для профілактики.

Читайте також: А вони відчинені? «Рейд» львівськими укриттями

Нагадаємо, 3 та 4 червня у Львові, згідно з наказом президента, проводили рейди укриттями. Загалом в місті перевірили 6011 сховищ. Серед перевірених укриттів 81% були у відкритому доступі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!