На Львівщині проведуть архітектурний конкурс

1698 0
Переможець створить проєкт адміністративно-офісної будівлі.
Фото умовне

Фото умовне

У Червонограді депутати міської ради ухвалили рішення про організацію та проведення архітектурного конкурсу на проєктну пропозицію по об’єкту: «Нове будівництво адміністративно – офісної будівлі трансформації в місті Червонограді».

Джерело: Червоноградська міськрада

«Це рішення дає старт процесу організації та проведення архітектурного конкурсу для залучення творчої архітектурно – проектної спільноти для розроблення проектної пропозиції будівлі трансформації, в якій би поєднались декілька важливих функцій для мешканців громади, а будівля демонструвала б сучасний образ та концепцію прозорості та відкритості з використанням інноваційних технологій. Функціонал проектованої будівлі має включати сучасний Центр надання адміністративних послуг, стартап – центр для розвитку та трансформації, навчально-культурний центр громади», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: У Львові майже за 16 млн грн хочуть відремонтувати архів

Зазначимо, що Замовником конкурсу виступатиме виконавчий комітет Червоноградської міської ради, з правом залучення до організації і проведення конкурсу третіх осіб. Фінансування видатків здійснюватиметься за кошти міського бюджету. Преміальний фонд становитиме 150 тис грн. 1 місце – 70 тис грн, 2 місце – 50 тис грн, 3 місце – 30 тис грн.

Нагадаємо, що Франківська районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер на проведення ремонту доріг.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!