У ще одному районі Львова хочуть відремонтувати дороги за 11,6 млн грн

1500 0
Гроші на це виділять з місцевого бюджету.
Фото: Continent

Фото: Continent

Франківська районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер на проведення ремонту доріг. Підрядника визначать після 21 серпня за результатами відкритого аукціону. 

Згідно з тендером, початкова вартість проєкту становить 11 млн 600 тис. грн. Ці кошти виділять з місцевого бюджету. 

Читайте також: У Сихівському районі планують провести ремонт доріг на 13,7 

Як зазначено в технічній документації, за ці кошти планують відремонтувати 2500 квадратних метрів та закласти 1500 метрів тротуару. Завершити роботи планують до кінця 2023 року. 

Нагадаємо, що Залізнична районна адміністрація Львівської міської ради оголосила тендер на проведення ремонтних робіт за майже 10 мільйонів. Також ремонт планують у Сихівському районі міста – там на це передбачають 13,7 млн грн. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!