На Львівщині провели ямковий ремонт доріг на кількох напрямках

1187 0
Зокрема, ліквідували аварійну ямковість на об’їзній Радехова.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

У Червоноградському районі, що на Львівщині, ремонтують дорожнє покриття відразу на кількох напрямках. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Читайте також: У травні на ямковий ремонт доріг на Львівщині розподілять 23,5 млн грн. Перелік

Зокрема, проведено роботи з ліквідації аварійної ямковості доріг державного значення Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква. Роботи провели на відрізку дороги від міста Великі Мости до села Сілець.

Відремонтували також шлях Т-14-08 Хоробрів-Угринів, що знаходиться на  території Сокальської територіальної громади, у тому числі дорогу на мості через річку Варяжанка в с. Угринів.

Ремонт виконала підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь» за рахунок коштів державного бюджету на експлуатаційне утримання доріг.

Читайте також: Які дороги відремонтують на Львівщині цього року. Перелік

Ліквідували аварійну ямковість і на об’їзній Радехова – на дорозі С141301 Радехів-Ганунин, що на території Радехівської ТГ. Роботи здійснила підрядна організація ТзОВ «Шляховик-Т» за рахунок коштів з обласного бюджету на експлуатаційне утримання.

Нагадаємо, цьогоріч на Львівщині за кошти обласного бюджету планували відновити близько 250 км доріг місцевого та комунального значення. Для цього передбачали понад 1,2 млрд грн з Дорожнього державного фонду, 170 млн грн – з обласного бюджету.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!