На Львівщині родині загиблого біля Бахмута захисника вручили відзнаку

3871 0
Ігор Давидяк загинув 21 жовтня 2023 року.
Фото: Моршинська міська рада

Фото: Моршинська міська рада

Наказом Головнокомандувача Збройних сил України почесним нагрудним знаком «Хрест Хоробрих» посмертно нагородили Ігоря Давидяка, мешканця села Фалиш Моршинської територіальної громади. Про це повідомили у Моршинській міській раді.

Відзнаку батькові загиблого Героя вручив заступник начальника Департаменту поліції особливого призначення «Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» полковник поліції Валерій Юзва.

Ігор Давидяк загинув 21 жовтня 2023 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району.

Нагадаємо, що Головнокомандувач ЗСУ нагородив військового із Самбірщини Івана Кратасюка нагородою «Золотий хрест».
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!