На Львівщині стартували національні змагання з вільної та греко-римської боротьби

899 0
За результатами виступів сформують склад національної збірної команди України на 2023 рік.
Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

З 10 по 12 травня на Львівщині проходитимуть чемпіонат України з вільної боротьби та Кубок України з греко-римської боротьби. У них візьмуть участь понад 400 учасників з усіх областей України. Про це повідомили в управління молоді та спорту ЛОДА.

Спортсмени змагатимуться за 20 комплектів нагород чемпіонату та 10 комплектів нагород Кубку. 

Водночас Львівщина вперше приймає масштабні змагання одразу з трьох видів боротьби серед дорослих – греко-римської та вільної як між чоловіками, так і між жінками. 

Читайте також: Львівські борчині вийшли у фінал чемпіонату Європи

За результатами виступів сформують склад національної збірної команди України на 2023 рік, згодом ці спортсмени братимуть участь у чемпіонаті світу, який відбудеться у вересні цього року у Норвегії. 

Нагадаємо, що 18-річна Олександра Хоменець з Трускавця, що на Львівщині, виборола бронзу на Чемпіонаті світу з вільної боротьби.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!