На Львівщині відкрили нову сучасну поліклініку

1240 0
70% вартості обладнання лікарня профінансувала із власних коштів.

У Кам’янці-Бузькій на Львівщині на місці старого корпусу районної лікарні відкрили нову сучасну поліклініку. Завдяки комплексній реконструкції медзакладу вдалося покращити спектр надання послуг місцевому населенню.

Відновлення поліклініки співфінансували в межах проєкту «Польська допомога» спільно з Генеральним консульством Республіки Польща у Львові. 70% вартості обладнання лікарня профінансувала із власних коштів.

Наприклад, на закупівлю УЗД-апарату виділили 17 тисяч євро, а на ремонт передали 26,5 тисяч євро.

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ» об'єднали з Чорнобильською лікарнею

Нова поліклініка відповідає сучасним будівельним та санітарним нормам і вимогам. Медзаклад також облаштований для маломобільних груп населення, людей із інвалідністю, вагітних та дітей.

Крім цього, поліклініка отримала статус «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта» від Асоціації медсестер Львівщини за дотримання усіх вимог МОЗ.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Руській, 20 планують відреставрувати 1-шу міську поліклініку. Будинок є пам'яткою архітектури Львова та потребує ремонтних робіт.

____________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!