На Львівщині відкрили новий лижний шлях. Фото

3501 0
Протяжність усього шляху становить 8,7 км.
Фото: прес-служба ЛОДА

Фото: прес-служба ЛОДА

На території смт. Славське та с. Волосянка відкрили лижний маршрут на «відьмину гору» Ільза, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Маршрут поєднує у собі два найбільш популярні види туризму: піший та сезонний лижний. Для подолання маршруту не потрібно мати особливої фізичної підготовки, відтак шлях добре підходить для будь-якої вікової категорії туристів. Протяжність усього шляху становить 8,7 км.

«Для нас було важливо, щоб уся необхідна для мандрівників інформація була на інформаційних стендах, тому тепер всі охочі можуть самостійно планувати поїздку у будь-який зручний час і не боятися, що можуть заблукати»зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Для всіх охочих здійснити лижну мандрівку на гору Ільза, в управлінні туризму рекомендують завчасно зареєструватись у пункті Гірської оперативно-рятувальної служби для отримання корисних рекомендацій щодо мандрівки. Адреса пункту ГОРС: смт. Славське, вул. Устияновича 2.

Нагадаємо, у Карпатах зберігається небезпека сходження лавин третього рівня, у зв’язку з суттєвим потеплінням.
Фото: ЛОДА
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!