На Львівщині відмовились від будівництва спортивного залу за 117 млн грн

1922 0
Дію договору з підрядною організацією, яка мала виконувати роботи, припинили.
Візуалізація проєкту/ Кам

Візуалізація проєкту/ Кам'янка-Бузька міська рада

У Кам'янці-Бузькій припинили будівництво спортивного залу для школи №3. Вартість проєкту становила 117 млн грн. Про це повідомила Кам'янка-Бузька міська рада. 

«У зв’язку із безпековою, соціальною ситуацією в державі та вимогою мешканців громади, на виконання доручення голови Львівської обласної військової адміністрації від 21.09.23 №44/0/6-23ВА, міською радою переглянуто першочергові видатки з бюджету, зокрема на будівництво спортивного залу на території ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 в м.Кам’янка - Бузька, внаслідок чого дію договору з підрядною організацією припинено», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові мало бути вже 250 електробусів. Чому їх не закупили і що робитимуть далі

Також зазначають, що від проєкту не відмовляються, оскільки розуміють як важливо залучати дітей до спорту, рухової та фізичної активності. 

Додамо, що переможцем тендеру та, відповідно, виконавцем робіт стало ТзОВ «Технології клімату та автоматизації систем», які зареєстровані у Сокільниках. Засновником та керівником товариства є Тарас Ярема. 

Нагадаємо, що 8 червня відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради опублікував тендер на будівництво нового спортивного комплексу на понад 117 млн грн.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!