На Львівщині за 117 млн грн планують збудувати спортивний комплекс

2221 0
Новий комплекс зведуть у Кам’янці-Бузькій.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині планують збудувати новий спортивний комплекс. Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам'янка-Бузької міської ради опублікував тендер на будівництво на понад 117 млн грн.

Новий спортивний комплекс хочуть побудувати на вул. Незалежності, 53а. На електронному майданчику Prozorro тендер оприлюднили 8 червня. Кінцевий термін подання заяв – 17 червня. Аукціон відбудеться 19 червня. За 117 млн 347 тис грн планують збудувати нові будівлі спортивного комплексу. Роботи повинні звершити до кінця грудня 2024 року.

Читайте також: На Сихові відкрили спорткомплекс, який почали будувати ще у 2015 році

Нагадаємо, що у Львові планують провести реконструкцію приміщення центру соціальних послуг та реабілітації «Джерело». Вартість робіт становитиме 31 860 810 млн грн.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!