На Львівщині відновили майже 400 га лісу за минулий рік

490 0
За рік у лісах Львівщини виростили понад 2 мільйони саджанців.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

За 2023 рік Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» відновило 385,2 га лісу, у тому числі створило лісових культур на площі 258,7 га. Також працівники підприємства виростили 2,2 млн саджанців хвойних та листяних порід дерев. Про це повідомили у пресслужбі ЛОР.

У 2023 році «Галсільліс» від реалізації продукції, робіт і послуг отримало 257,4 млн грн доходу (у 2022 році – 251,3 млн грн). Із цієї суми сплачено 100,7 млн грн податків та обов’язкових платежів: до державного бюджету – 68,3 млн грн, до обласного – 32,4 млн грн.

Читайте також: На Львівщині висадили понад 4 тисячі саджанців сосни та дуба

Нагадаємо, що за першполовину 2023 року заготовили деревини ліквідної 51,7 тис. куб. м, із них 27,9 тис. куб. м – ділової деревини. Також реалізували 59,2 тис. куб. м лісопродукції.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!