На Львівщині відновив роботу консервний завод

6781 0
У ЛОР закликають підприємців перепрофільовуватись на виготовлення такої продукції.
Фото з Фейсбуку ЛОР

Фото з Фейсбуку ЛОР

На Львівщині відновив роботу консервний завод, нині він працює на повну потужність і відкриває нові лінії. Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради.  

«Обсяги замовлення на 3 місяці вперед, тому підприємці просять не розголошувати зараз їхні прізвища і назву підприємства, бо і так на «розриві», – про це повідомив голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інновацій Юрій Раделицький.

Читайте також: МЗС закликає бойкотувати компанії, що не пішли з росії 

Він зазначив, що власники заводу оновили рецептуру, та провели переоснащення виробничих потужностей, також вони швидко налагодили постачання сировини, яке ускладнене бойовими діями. Юрій Раделицький додав, що зараз іідприємство працює щоби незабаром запустити нові лінії виробництва консерви.

«Звертаюся до власників бізнесу, які мають можливість випускати таку продукцію, не зволікати, розпочинати змінювати своє виробництво, переходити на нові потреби ринку», – зазначив він.

За його словами, ще два підприємства на Львівщині наразі перепрофільовують своє виробництво, рецептурно розробили зовсім нові для себе види продукції, тривають певні технологічні процеси і скоро продукція буде на ринку.

Додамо, що держава отримала понад 700 заявок на перевезення бізнесу із зон активних бойових дій. Потрібен вантажний автотранспорт. 

Читайте також: Львівський районний суд заочно арештував редакторку інформагентства «Россия сегодня»

Нагадаємо, раніше у Львівській обласній військовій адміністрації повідомляли про те, що на захід України з регіонів, де ведуться бойові дії, готові переїхати більше 200 підприємств. Він закликав власників незадіяних виробничих приміщень та складів зголошуватися для розміщення підприємств, які хочуть переїхати на Львівщину. Для цього варто заповнити форму. Заявки на евакуацію уряд отримує від представників харчової, деревообробної, текстильної, паливної хімічної промисловості, медицини та машинобудування. Подати її підприємці можуть за посиланням.

Максим Козицький закликав підприємців у Львівській області повернутися до роботи та виплачувати працівникам зарплати.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!