На Львівщині відремонтували міст через річку Летнянка

800 0
Він розташований на автомобільній дорозі Т-14-02 Східниця – Пісочна у населеному пункті Меденичі.
Фото: Служба автомобільних доріг

Фото: Служба автомобільних доріг

На Львівщині відремонтували міст на автомобільній дорозі Т-14-02 Східниця – Пісочна у населеному пункті Меденичі. Йдеться про переправу, довжиною 23 метри, що зведена у 1965 році. Про це повідомили у Службі автомобліьних доріг у Львівській області.

«Вона розташована в центрі селища, через яку щодня проїжджають не лише автомобілі, а й велосипедисти та проходять пішоходи, в тому числі, діти. Для належного користування спорудою та підвищення рівня безпеки усіх учасників дорожнього руху ми провели комплекс робіт з ремонту переправи», – пояснив керівник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області Олег Береза.

Читайте також: На Львівщині хочуть відремонтувати міст за 360 млн грн 

Дорожники провели демонтаж зруйнованих елементів споруди, виконали роботи з укріплення балок, відновили тротуари, влаштували бар’єрне та перильне огородження, прибрали чагарники та відновили русло річки. Роботи виконали в рамках експлуатаційного утримання.

Додамо, що автомобільна дорога Т-14-02 Східниця – Пісочна, довжиною 52,5 км, веде до рекреаційної зони Львівщини. Вона має важливе соціальне та економічне значення для нашого регіону та України в цілому. Зазначений автошлях веде одразу до кількох курортних містечок, зокрема, до Трускавця та Східниці. У 2020 році цю дорогу відремонтували на двох ділянках: Дрогобич – Пісочна та Східниця – Борислав, загальною довжиною 39,1 км.

Читайте також: Патрульні розповіли, як об'їхати підтоплені мости на Львівщині

Нагадаємо, що на місці моста, який зруйнувала негода 10 червня, у Східниці на вулиці Кропивницькій у бік Нового Кропивника змонтували тимчасову конструкцію. Відтак, проїжджати цією ділянкою вже можна, але лише транспорту масою до 8 тонн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!