У Східниці змонтували тимчасовий міст на місці зруйнованого паводком

1713 0
Проїжджати цією ділянкою можна лише транспорту масою до 8 тонн.
Фото умовне/Східниця

Фото умовне/Східниця

На місці моста, який зруйнувала негода 10 червня, у Східниці на вулиці Кропивницькій у бік Нового Кропивника змонтували тимчасову конструкцію.  Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

«Відтак, проїжджати цією ділянкою вже можна, але лише транспорту масою до 8 тонн. У Дрогобицькому та Стрийському районах продовжують працювати над ліквідацією наслідків негоди», – зазначив він.

Нагадаємо, що у Східниці 10 червня після сильних дощів та сходження гірських вод раптово на півтора, а подекуди й на три-чотири метри піднявся рівень води в річці Східничанка. Береги розмило по всій протяжності, бурхливий потік зносив усе на своєму шляху – будівлі, автомобілі, мости. В підсумку вода залила майже 100 будинків, магазини, 15 готелів і стільки ж автомобілів, пошкодила 10 мостів, які перекрили дорогу до кількох населених пунктів. . Тvoemisto.tv побувало в Східниці, щоби подивитись, як місцеве населення оговтується від затоплення та які роботи тривають для ліквідації паводка, який визначили як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня. Деталі читайте у матеріалі за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!