На Львівщині водій на пішохідному переході збив 15-річну дівчину

2587 0
Її госпіталізували у Лікарню швидкої допомоги з переломом правової плечової кістки.
Фото: Kyiv.24tv.ua

Фото: Kyiv.24tv.ua

На Львівщині у с. Підбірці Пустомитівського району водій автомобіля NISSAN X-TRAIL збив на пішохідному переході 15-річну дівчину. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА.

Читайте також: За кермом автівки, яка рознесла дитячий майданчик у Львові, був п'яний поліцейський

«24 листопада, близько 17:20 год., в селі Підбірці Пустомитівського району, водій автомобіля "NISSAN X-TRAIL", мешканець с. Чишки 1995 року народження на нерегульованому пішохідному переході здійснив наїзд на пішохода, мешканку села Підбірці 2005 року народження», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП потерпілу у стані середнього ступеня важкості, із закритим переломом правої плечової кістки госпіталізували у Львівську лікарню швидкої допомоги.

Обставини події встановлюють правоохоронці.

Читайте також: У Дрогобичі автобус збив на смерть 13-річну дівчинку

Нагадаємо, що нещодавно у Львові водій збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика зі сестрою і утік, згодом його розшукала поліція. А вчора п'яний поліцейський влетів і розніс дитячий майданчик.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!