На Львівщині чоловік за 5 тисяч доларів допомагав ухилянтам перетинати кордон

1567 0
Свої послуги чоловік оцінював у 5 тис. доларів.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині викрили 40-річного чоловіка, який за 5 тисяч доларів допомагав ухилянтам перетинати кордон. Про це повідомила поліція Львівської області. 

Мешканець Новояворівська разом зі спільниками виготовляв фіктивні документи, які дозволяли ухилянтам перетнути кордон як багатодітним батькам. Свої послуги чоловік оцінював у 5 тисяч доларів США. Наразі чоловік отримав повідомлення про підозру у скоєнні кримінального злочину за ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. 

Читайте також: На Львівщині викрили угруповання, яке незаконно переправляло ухилянтів за кордон

Максимальне покарання, яке грозить організатору схеми, позбавлення волі на строк до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, що на пункті пропуску українського кордону «Смільниця», що на Львівщині, громадянка Польщі намагалася під ковдрою перевезти чоловіка.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!