На Львівщині жінка намагалась під ковдрою перевезти чоловіка у Польщу

4022 0
Громадянка Польщі слідувала на виїзд з України через пункт пропуску «Смільниця».
Фото: Держприкордонслужба

Фото: Держприкордонслужба

На пункті пропуску українського кордону «Смільниця», що на Львівщині, громадянка Польщі намагалася під ковдрою перевезти чоловіка. Про це повідомила Держприкордонслужба.

«Під час перевірки легковика «Рено», прикордонники Львівського загону виявили чоловіка, який ховався за передніми сидіннями на підлозі автомобіля та був прикритий ковдрою. Ним виявився хлопець водійки, 32-річний громадянин України, який підпадає під обмеження щодо виїзду з країни», − йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Ще одній категорії військовозобов'язаних дозволили виїжджати за кордон

За спробу незаконного перетину державного кордону чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності. Що ж до дій жінки, у них вбачаються ознаки злочину за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», про що було направлено повідомлення до Нацполіції.

Нагадаємо, що на Львівщині чоловіки намагалися підкупити прикордонників для виїзду з України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!