На Львівщині викрили схему шахрайства з виготовлення посвідчень водія

578 0
Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.
фото умовне

фото умовне

На Львівщині викрили зловмисників, які займалися шахрайством. Про це повідомила поліція Львівщини. 

Як встановили правоохоронці, 27-річний чоловік та його 24-річна дружина, мешканці одного з сіл Яворівського району, розміщували в мережі Інтернет оголошення про виготовлення посвідчень водія. Однак, після того як потерпілі перераховували кошти, підозрювані на зв’язок з ними більше не виходили. До того ж зловмисники, аби приховати походження коштів, отриманих злочинним шляхом, користувалися банківською карткою, яка була відкрита на ім’я іншої особи. А вже з неї перераховували гроші на власні рахунки.

Читайте також: У Львові судитимуть жінку за шахрайство на продажі військової амуніції

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190 (Шахрайство) та ч.2 ст.209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, франківський районний суд засудив підприємицю Ірину Кічму за фінансові махінації. Жінка під виглядом укладення договорів позики нібито для розвитку її бізнесу заволоділа грошовими коштами потерпілих. Пр

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!