У Львові судитимуть жінку за шахрайство на продажі військової амуніції

814 0
Жінка ошукала 8 людей на загальну суму майже 365 тисяч гривень.
ФОТО: ПРОКУРАТУРА ЛЬВІВЩИНИ

ФОТО: ПРОКУРАТУРА ЛЬВІВЩИНИ

У Львові завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 26-річної жінки. Її обвинувачують у шахрайстві. Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури. 

Слідством встановлено, що мешканка Львівщини виманювала кошти в громадян під виглядом продажу неіснуючої військової амуніції. Вона створила профілі у соцмережах Instagram та Telegram, де пропонували придбати військову форму, військовий шолом, переносні зарядні пристрої тощо. За товар вона просила повну передоплату на банківську картку. Водночас жодних товарів у неї не було, а одержаними грошима жінка розпоряджалася на власні потреби.

Читайте також: На Львівщині затримали російського агента, який збирав дані для ракетних атак

У межах кримінального провадження вдалося встановити 8 потерпілих, яких обвинувачена встигла ошукати на майже 365 тис. грн.

Нагадаємо, кіберполіція викрила зловмисника на псевдопродажах військової амуніції. Мешканець Львівщини привласнив близько пів мільйона гривень на продажі неіснуючих військових товарів в Інтернеті. Отримавши передплату від клієнтів, зловмисник зникав. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!