На Львівщині виставили на аукціон будівлі біля гірськолижного курорту

5079 0
Стартує ціна лота з 220 тисяч гривень.
Фото: prozorro.sale

Фото: prozorro.sale

Регіональне відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях пропонує приватизувати нерухомість і у смт Славське, що відоме своїм гірськолижним курортом. Господарські будівлі та споруди загальною площею понад 2 600 квадратних метрів розташовані на вулиці Рожаночка, 6. 

До складу об’єкта входять: двоповерхова будівля на 120 м2, ремонтні бокси загальною площею 606 м2, два складських приміщення, овочесховище, котельня, трансформаторна щитова та насосна будівлі. А ще – автозаправна станція з металевими резервуарами та чотириповерхова ремонтно-механічна майстерня. Всі будівлі цегляні, у задовільному стані.

Читайте також: Які об'єкти на Львівщині виставлять на аукціон до кінця року

Стартує ціна лота з 220 тисяч гривень. Оглянути об’єкт приватизації можна у робочі дні з 8:00 до 17:00. Пропозиції від охочих стати новими власниками державної нерухомості прийматимуть до 19 грудня, а сам аукціон пройде 20 грудня.

Нагадаємо, що Регіональне відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях пропонує приватизувати комплекс будівель у с. Нове місто, Самбірського району. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!