На Львівщині виявили понад 350 контрабандних стоматологічних товарів

8610 0
Водій обрав смугу «червоний коридор» і задекларував лише особисті речі.
Фото: Львівська митниця

Фото: Львівська митниця

На Львівщині у чоловіка виявили партію незадекларованих стоматологічних товарів. Він намагався провести 350 одиниць і 40 упаковок імпортних медичної продукції. Про це повідомила Львівська митниця. 

«Під час огляду мікроавтобуса «Mercedes-Benz», який прибув із Польщі під керуванням 28-річного жителя м. Тернопіль, працівники митниці виявили  понад  350 одиниць і 40 упаковок  стоматологічних матеріалів торгових марок «Kettenbachdental»,  «Zhermack», «Durr Dental», «Anios»,  «Anger G&A» тощо», – йдеться у повідомленні митників. 

Читайте також: Як правильно перетинати кордон із товаром. Основні правила

Наразі правоохоронці склали адмінпротокол за ч.2 ст. 471 ( Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України). Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі 30% від вартості цих товарів.

Нагадаємо, що Львівські митники у пункті пропуску «Шегині-Медика» виявили незадекларованих супутникових систем Starlink на 1 млн грн.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!