На Львівщині за 9 млн гривень ремонтують гуртожиток для переселенців

986 0
Сьогодні в гуртожитку проживає 112 ВПО.
фото: лова

фото: лова

У Стрийському районі ремонтують гуртожиток для розміщення ВПО. Про це повідомила пресслужба ЛОВА.

У гуртожитку ДНЗ «Вище професійне училище № 8» тривають ремонтні роботи на першому та другому поверсі. Наразі там замінили електромережу, встановили пожежні водяні насоси проводять ремонтні і сантехнічні роботи. Також зробили капітальний ремонт на третьому поверсі, який розрахований на 75 місць, туди вже поселили 45 учнів та 30 осіб, які евакуювались у Львівську область з інших регіонів.

Читайте також: Скільки коштів Львів витрачає на утримання переселенців у міських шелтерах 

Для зручного проживання відремонтували кімнати, душові, санвузли, кухні, куточок для дозвілля. Всі приміщення обладнали новими меблями, кухонною і побутовою технікою, посудом та іншим інвентарем.

Кошторисна вартість робіт 1-3 поверхів складає понад 9 мільйонів гривень. З обласного бюджету на ремонт виділили понад 6 млн гривень. Сьогодні в гуртожитку проживає 112 ВПО.

Нагадаємо, на Львівщині у гуртожитку Бориславського професійного ліцею проводять капітальний ремонт частини приміщень для проживання переселенців. Вже відремонтували 24 кімнати.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!