На Львівщині запрацював мобільний центр забору донорської крові

700 0
Його створили переобладнавши подарований Німеччиною реанімобіль.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

На Львівщині запрацював мобільний центр забору донорської крові «Редбус», який може приїхати до донорів у будь-який районний центр чи містечко області. Про це повідомила Львівська облрада. 

«Під час виїзду на місце забору крові фахівці Львівського обласного Центру крові продемонстрували, як функціонує «Редбус». Одночасно здати кров тут можуть два донори. Всередині є два комфортні медичні крісла та необхідне обладнання для донації, зберігання і перевезення донорської крові», – йдеться у повідомленні. 

Мобільний центр створили переобладнавши подарованнй Німеччиною реанімобіль. Його профінансували підприємці з громадської організації «Українське бізнес-братство» за укладеним меморандумом з Львівським обласним центром крові. 

За 1 виїзд «Редбус» може прийняти до 35 донорів, витративши на кожен прийом 20-30 хвилин.

Читайте також: Львівщина отримала мобільний Центр крові

Викликати мобільну групу забору крові на підприємство, установу чи до громади можна, зателефонувавши до Львівського обласного Центру крові за номерами:

  • (093) 552 15 16, 

  • (050) 371 55 55.

Нагадаємо, що львівʼян просять приносити теплі речі для тих, хто потребує. Про те як приєднатися до благодійності ви можете дізнатися до посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!