На Львівщині чоловік пропонував 1000 доларів хабаря прикордонниці, щоб вивезти ухилянтів за кордон

964 0
Прикордонниця повідомила про пропозицію правоохоронцям.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Чоловік запропонував 1000 доларів хабаря прикордонниці для того, щоб вивезти двох ухилянтів за кордон. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 29-річний мешканець Івано-Франківської області запропонував інспекторці прикордонного контролю у пункті пропуску «Шегині» 1000 доларів неправомірної вигоди за те, щоб вона посприяла у незаконному перетині кордону України двом військовозобовязаним чоловікам.

Прикордонниця повідомила про цю пропозицію правоохоронцям і 18 травня зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України під час передачі коштів.

Його викрили оперативники Львівського управління Департаменту внутрішної безпеки Національної поліції, співробітники внутрішньої безпеки по Львівському прикордонному загону спільно із слідчими відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини.

Читайте також: Львів'янина затримали за незаконне переправлення ухилянтів за кордон

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, що на Львівщині викрили групу чоловіків, які сприяли у незаконному переправленні чоловіків за межі України. Їхніми послугами скористались щонайменше 13 громадян. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!