На Львівщині затримали українця, який намагався виїхати до Польщі з набоями в авто

1095 0
Оглядова група дістала з нього 57 різних набоїв – для гладкоствольної, нарізної та травматичної зброї.
фото: дпсу

фото: дпсу

У пункті пропуску «Краківець» прикордонники Львівського загону виявили набої. Громадянин України вчора, 2 січня, на автомобілі прямував на виїзд з України через пункт пропуску «Краківець».

Як повідомили у пресслужбі Державної митної служби, під час процедур прикордонно-митного контролю собака зреагував на бардачок автівки. Оглядова група дістала з нього 57 різних набоїв – для гладкоствольної, нарізної та травматичної зброї.

За цим фактом прикордонники повідомили співробітників Національної поліції України.

Нагадаємо, що серед вилучених речей, які у 2021 році хотіли незаконно перевезти через митні пости на Львівщині, виявляли ювелірні прикраси, брендові годинники, електронну техніку тощо. Окрім цього, найчастіше українці у минулому році не декларували чи приховували речі від митного контролю. Детальніше читайте та дивіться тут.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!