На Львівщині затримали жінку, яку підозрюють в торгівлі людьми

951 0
Вона переправляла до країн ЄС жінок з метою їх залучення до сексуальної експлуатації.
Фото: Держприкордонслужба

Фото: Держприкордонслужба

На Львівщині затримали мешканку Вінницької області, яку підозрюють в торгівлі людьми. Це зробили під час спроби переправлення через державний кордон двох громадянок України. Про це повідомила поліція Львівської області. 

«Для цього вона створила сторінку в одному з месенджерів, де спілкувалась з потенційними «клієнтками» та проводила з ними переговори, а в подальшому  перевозила дівчат через кордон та доставляла до місця призначення»– йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Львівщині жінка намагалась під ковдрою перевезти чоловіка у Польщу

Наразі затриманій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до восьми років за ч.1 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Незабаром суд обере їй запобіжний захід. 

Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, що правоохоронці викрили масштабну схему переправлення новонароджених дітей за кордон під прикриттям сурогатного материнства.

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!