На Львівщині завершують ремонт дороги до Поморянського замку. Фото

1448 0
На ремонтні роботи виділили 90 мільйонів гривень.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

До кінця цього тижня дорожники завершать ремонтувати автошлях Перемишляни – Чемеринці – Плугів. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Читайте також: На Львівщині можуть запустити проєкт «Зелений кілометр» для утримання доріг

Дорогу ремонтували на двох ділянках. Від села Виписки до Чемеринців проклали понад 8 кілометрів асфальтобетонного покриття. Зараз тут облаштовують розмітки та узбіччя. На іншій ділянці, від Чемеринців до с. Дунаїв, влаштували 5 кілометрів вирівнюючого шару та приступили до укладання асфальту.

На ремонт цієї дороги виділили 90 мільйонів гривень. Роботи проводить підрядна організація «Шляховик-Т».

Нагадаємо, що на Львівщині завершили ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Ясенів – Золочів у межах с. Підгірці. Ця дорога проходить повз Підгорецький замок і веде до Золочівського замку. На її ремонт виділили 40 мільйонів гривень.

Фото Юрія Бучка

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!