На Львівщині завершують ремонт дороги до ПП «Нижанковичі-Мальховіце»

5993 0
Стартували роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття.
Фото: Служба автомобільних доріг

Фото: Служба автомобільних доріг

На Львівщині розпочався завершальний етап ремонту дороги, що веде до ПП «Нижанковичі-Мальховіце». Стартували роботи з влаштування верхнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття на автомобільній дорозі Т-14-18 Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий.

Джерело: Служба автомобільних доріг у Львівській області

Станом на сьогодні дорожня техніка працює на ділянці Нижанковичі – Добромиль. 

Читайте також: Пункт пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» запрацює до 2024 року

«Торік на автошляху Нижанковичі – Самбір ми провели основний комплекс ремонтних робіт. Зокрема, розширили проїзну частину, забезпечили належний проїзд автомобільного транспорту у нижньому шарі асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи та відремонтували значну кількість мостів. Також завдяки активній роботі в минулому році маємо майже 33 км дороги у верхньому шарі асфальтобетону», – зазначив очільник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

За його словами, влаштували тимчасовий контрольний пункт пропуску на кордоні з Республікою Польщі. Цьогоріч вже відновили ремонтно-будівельні роботи на об’єкті та активно тут працюють. До робіт залучили кілька бригад підрядної організації.

Читайте також: На Львівщині відремонтували майже 5 км дороги Турка – Лопушанка 

Нагадаємо, що  що ремонт на автомобільній дорозі Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий продовжили у травні 2021 року. Протяжність дороги становить 40 км. До розбудови цієї дороги долучився уряд Польщі, який виділив 19,5 млн євро кредитних коштів на реалізацію цього проєкту. Автодорога Нижанковичі – Самбір веде до облаштвування пункту пропуску, вартість будівництва якого становить 109 млн злотих. Роботи планують завершити за 4 роки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!