На Львівщині завершилась нерестова заборона вилову риби. Скількох впіймали на порушеннях

776 0
За незаконний вилов у період нересту правопорушникам наклали штрафів на суму 21 910 гривень.
ФОТО: GETTY PHOTOS

ФОТО: GETTY PHOTOS

На Львівщині завершився період нерестової заборони вилову риби, тому усі рибалки-любителі зможуть рибалити, не порушуючи нерестових заборон. Тепер рибалити дозволено на загальних умовах, передбачених Правилами любительського і спортивного рибальства. Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів ЛОВА.

За незаконний вилов у період нересту правопорушникам наклали штрафів на суму 21 910 гривень та нараховано збитків, завданих рибному господарству, на суму 322 319 гривні. 

На основі комплексного аналізу рибоохоронної роботи під час нерестової заборони інспектори Держекоінспекції та Львівського рибоохоронного патруля на водоймах Львівщини виявили та вилучили 1345 метрів безгосподарських ставних сіток та випустили 246,8 кг водних живих ресурсів із заборонених знарядь лову до природного середовища існування.

Читайте також: Де можна поплавати поблизу Львова. Перелік озер, графік та ціни

Львів'ян закликають не порушувати Правила любительського та спортивного рибальства, а у разі виявлення порушень в сфері рибальства та торгівлі водними біоресурсами просять телефонувати на «гарячу лінію» Львівського рибоохоронного патруля (066) 098-84-47.

Нагадаємо, що за минулий тиждень на Львівщині інспектори Держекоінспекції зафіксували порушення правил рибальства. Під час проведення заходів інспектори вилучили 1 безгосподарську сітку «павук» розміром 2 кв.м. На порушників склали 6 протоколів про адміністративне правопорушення, відповідальність за які визначена частиною 3 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!