На Львівщині збудують ще одну сонячну електростанцію

3366 0
ЄБРР надає кредит на будівництво першої черги у Яворівському районі.
фото ілюстративне: Facebook

фото ілюстративне: Facebook

Сьогодні у Львові ТОВ «Енергопарк Яворів» та ЄБРР підпишуть угоду про кредит на 24,7 млн євро для будівництва сонячної електростанції на Львівщині. Про це Tvoemisto.tv повідомив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

За його словами, йдеться про першу чергу сонячної електростанції потужністю 36 МВт, яку планують спорудити в селі Терновиця у Яворівському районі.

Читайте також: Галнафтогаз збудує у Львові дахову сонячну електростанцію

Згідно з даними на сайті компанії, загальний обсяг інвестицій в будівництво першої черги станції складе 36 млн євро, і спорудити її планують цього року. Після запуску станція вироблятиме 36 млн кВ/годин електроенергії на рік.

ТОВ «Енергопарк Яворів» належить до групи компаній «ОптімаЕко», яка займається розвитком альтернативної енергетики на Львівщині.

Тарас Базюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!