На Львівщині збирають меблі і кошти для сім'ї, в якої згорів дотла будинок

19478 0
У будинку сталося коротке замикання електропроводки.
Фото: Уляна Флишко

Фото: Уляна Флишко

На Львівщині збирають допомогу доя сім'ї, в якої згорів будинок у селі Ясениця-Сільна на Дрогобиччині. Мешканців просять допомогти облаштувати потерпілим побут. Про це повідомила керівниця благодійного фонду «Здійснити мрію», волонтерка Уляна Флишко.

Читайте також: Волонтери закликали львів'ян зібрати 55 мільйонів гривень, щоб врятувати Вікторію

«Через коротке замикання електропроводки в будинку, що в селі Ясениця-Сільна, сталася трагедія. Будинок, у якому проживала 89-річна бабуся, її донька та двоє онуків, згорів вщент. Люди, на щастя, вижили. Зараз місцеві органи влади надали родині тимчасовий прихисток, але там практично немає умов для нормального проживання», – повідомила керівниця БФ.

Іван Бекеш, який разом зі своїми рідними став жертвою цього випадку, просить за можливості долучитися і допомогти надати в користування холодильник, диван, шафу та інші необхідні речі для проживання.

Читайте також: У Львові шукають мільйон добродіїв, які скерують по 65 грн на порятунок Вікторії зі СМА

«Також я хочу розпочати збірку коштів для допомоги сім'ї, бо, навіть не уявляю, як у дорослому віці важко розпочинати життя майже "з нуля". Відтак, запрошую небайдужих, готових долучитися до збірки допомоги і грошей», – зазначила Уляна Флишко.

Наразі сім'я проживає тимчасово у приміщенні пошти.

Реквізити для допомоги: 5457082223482642 (Приват Банк),  БФ «Здійснити мрію», Уляна Флишко

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!