На Львівщині здають в оренду ставки

8302 0
Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації оприлюднив список вільних ставків у Львівській області, які можуть передаватися в оренду на земельних торгах.
фото: donfish.org

фото: donfish.org

У Департаменті екології та природних ресурсів Львівської ОДА пропонують орендувати майже сотню ставків.

За словами директора департаменту Руслана Гречаника, надання в оренду водних об’єктів на земельних торгах дає значну кількість позитивних результатів.

«Зокрема, буде забезпечено ефективне та раціональне використання водного об’єкта, прозорий механізм і вільний доступ учасників до аукціону, наповнення бюджетів місцевих рад надходженнями від орендної плати, утримання водних об’єктів в належному санітарному та гідрологічному режимі, здійснення постійного контролю за якістю вод», — зазначає Руслан Гречаник.

Ознайомитися з переліком ставків можна тут.

У ЛОДА запевняють: список вільних для надання в оренду ставків постійно оновлюватиметься.

Читайте також: Місто здає в оренду 14 приміщень

Нагадуємо, що у липні на Львівщині з аукціону продали право оренди 6-ти ділянок з водоймами на рекордних 165 тис гривень.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!