Руслан Гречаник став першим заступником міністра захисту довкілля і природних ресурсів України

2029 0
Із 2016 року він очолював департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.
фото: stebnyk.com

фото: stebnyk.com

Уряд 24 травня призначив першого заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів України. Ним став Руслан Гречаник, який очолював департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

«Руслан Гречаник має великий досвід роботи у сфері захисту довкілля. До цього – очолював департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації та басейнову раду Західного Бугу та Сяну. Також працював керівником Українського лісового селекційного центру», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Атака на гори. Будівництво монастиря на найвищій вершині Росохацьких полонин це екологічна руйнація

Як уточнили у коментарі Tvoemisto.tv у пресслужбі Львівської ОВА, наразі нового очільника департаменту замість Руслана Гречаника не призначили, функції керівника виконує його заступник.

Для довідки

Руслан Гречаник народився 15 серпня 1973 року у Стрию на Львівщині. Закінчив Національний лісотехнічний університет України за спеціальностями – лісове господарство (інженер лісового господарства) та екологія (професійна кваліфікація – спеціаліст з екології).

Із 2016 року і дотепер був директором департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації. До цього, у 2014-2016 роках – директор Державної організації «Український лісовий селекційний центр» Державного агентства лісових ресурсів України; у 2009-2013 – докторант Національного лісотехнічного університету України; у 2001-2009 – асистент, старший викладач, доцент кафедри лісових культур та лісової селекції Національного лісотехнічного університету України.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!