На Львівщині держреєстратор незаконно приватизував злітну смугу

14046 0
Суд заарештував незаконно приватизований об'єкт.
ФОТО: Gettyphotos

ФОТО: Gettyphotos

На Львівщині колишній держреєстратор незаконно зареєстрував право приватної власності на злітну смугу на інших людей.

Джерело: Львівська обласна прокуратура

За даними слідства, підозрюваний, будучи державним реєстратором, за відсутності відповідних правовстановлюючих документів вніс до Державного реєстру речових прав зміни щодо права власності на об’єкт нерухомого майна. Таким чином він незаконно зареєстрував право приватної власності на злітну смугу за третіми особами.

Читайте також: Львівські правоохоронці під час обшуку обмінників вилучили понад 152 млн грн

«Внаслідок цього з державної комунальної власності фактично вибув колишній аеродром, що в одному із сіл Львівського району», – йдеться у повідомленні.

Суд заарештував незаконно приватизований об'єкт. Наразі підозрюваному повідомлено про підозру у несанкціонованій зміні інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах (ч. 1 ст. 362 КК України).

Нагадаємо, що напередодні 44-річного львів’янина, державного реєстратора однієї із сільських рад на Львівщині, викрили на незаконному виведенні приміщень з комунальної та приватної власності.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!