На Львівщині знеструмлено 39 населених пунктів

944 0
16 населених пунктів знеструмлені повністю та 23 частково.
УМОВНЕ ФОТО

УМОВНЕ ФОТО

У звʼязку з несприятливими погодними умовами станом на 15:00 без електропостачання залишаються 39 населених пунктів на Львівщині. З них – 16 населених пунктів знеструмлені повністю та 23 частково.

Джерело: Львівська ОВА

У Дрогобицькій громаді через пориви вітру частково знеструмлені 8 населених пунктів і повністю знеструмлений 1. У Жовківській громаді частково знеструмлені 6 і повністю 3 населені пункти. По 2 населені пункти повністю знеструмлені у Сколівській, Радехівській та Самбірській громадах. Часткове знеструмлення також у Старосамбірській, Самбірській, Сколівській, Бориславській, Яворівській громадах. Над відновленням електропостачання на Львівщині працюють 24 бригади ПрАТ Львівобленерго у складі 103 осіб. Задіяли 36 одиниць техніки.

Читайте також: Патрульні розповіли, як об'їхати підтоплені мости на Львівщині

Якщо ви побачили пошкоджені електромережі, телефонуйте: 0-800-30-15-68 (цілодобово, безкоштовно) або на інші номери кол-центру: 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68.

Люди, майно яких постраждало, цілодобово можуть звернутися по консультацію на Гарячу лінію області за номером 112.

Нагадаємо, 10 червня, сильні дощі у селищі Східниця спричинили підняття рівня води у річці Східничанка. Через потужні зливи та стікання гірських річок постраждали два райони області – Дрогобицький і Стрийський. Наразі перекрито дорогу до 16 населених пунктів, однак можливий об’їзд. Детальніше про наслідки негоди, читайте тут. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!