На Львівщині з’явились нові графіки відключень світла

12357 0
Поки їх не планують запроваджувати.
Фото умовне

Фото умовне

У літній період може виникнути дефіцит потужності в енергосистемі і, як наслідок, необхідність впровадження графіків. ПрАТ «Львівобленерго» розробило оновлені графіки вимкнень електроенергії, зважаючи на специфіку літнього періоду та прогнозований дефіцит потужності. Про це повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

Споживачі поділені на шість груп, які відповідають чергам у графіку погодинних відключень — 1.1, 1.2, 2.1, 2.2, 3.1 і 3.2. Водночас зменшилась тривалість вимкнень, яка передбачена графіками. Дізнатись, до якої групи входить ваш будинок можна тут.

 

Читайте також: Львів'ян закликають не вказувати свої адреси на фейкових каналах про відключення світла

Зазначимо, що наразі погодинні відключення не впроваджені.

Нагадаємо, що на українських електростанціях триває масштабна ремонтна кампанія, щоб підготуватися до наступного опалювального сезону 2023-2024. У зв'язку із цим на Львівщині та в інших областях у літній період може виникнути дефіцит потужності в енергосистемі. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!