На Львівщину із Запоріжжя евакуювали 22 дитини з інвалідністю

1005 0
У Львівській області дітей розселять у два дитячі будинки-інтернати.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

На Львівщину прибули 22 дитини, яких евакуювали із Запоріжжя. Усі – діти з інвалідністю. Про це повідомляє Департамент соціального захисту населення Львівської ОВА.

Читайте також: Як зі Львова евакуюють онкохворих дітей до Польщі. Фоторепортаж

Дітей на Львівщину з шістьма супроводжуючими евакуювали із Запорізького дитячого будинку-інтернату. В нашій області дітей розселять в дитячі будинки: 10 дівчаток приймуть в  Буківському дитячому будинку-інтернаті, 12 хлопчиків влаштують в Роздільському дитячому будинку-інтернаті.

Нагадаємо, що 14 років тому родина Інни та Сергія Кривко ухвалили важливе рішення, яке змінило їхнє життя – маючи кровного сина, вирішили взяти у сім’ю дітей з дитячого будинку. Спочатку планували, що це буде одне немовля, але через певний час у їхньому домі з’явилось десятеро дітей, троє з яких рідні. Неабияке випробування на сім’ю чекало у перший день повномасштабної війни, адже вони прихистили понад 80 людей, частина яких були діти з будинків сімейного типу. Історію сім’ї, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!