На Львівщину переїхало вже майже 50 підприємств

6904 0
Сюди також переїхали працівники цих компаній.
Фото: ЛОВА

Фото: ЛОВА

Станом на 5 квітня на Львівщину евакуювали вже 48 підприємств. Так, області вдалося зберегти понад 500 робочих місць. Про це повідомив директор департаменту економічної політики Львівської ОВА/ОДА Степан Куйбіда.

«Важливою частиною релокації є перевезення працівників компаній – фахівців своєї справи, без яких функціонування виробництва стає неможливим, а отже і збереження робочих місць. Спільно з нашими територіальними громадами та місцевими підприємцями нам вдалося налагодити цей процес», – каже він.

Читайте також: На Львівщину перемістився український лідер з виробництва натуральної кави

Нагадаємо, що у Львівській області запрацює Програма підтримки бізнесу на час воєнного стану, що стане допоміжним інструментом до економічних ініціатив, які запровадила держава. Йдеться про фінансову допомогу бізнесу, який переїхав на Львівщину чи веде діяльність в нашій області. Першочергово у неї заклали 50 мільйонів гривень. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!