На львівському ринку виявили склад із запчастинами до МІГів на сотні мільйонів грн

1302 0
Знайдені та вилучені деталі передадуть для потреб Збройних сил України.
Фото: прокуратура

Фото: прокуратура

У торгівельному павільйоні на одному із ринків Львова правоохоронці виявили склад із запчастинами до військової авіатехніки на сотні мільйонів гривень. 

Джерело: прокуратура Львівської області

Під час обшуків правоохорнці виявили і вилучили більш як 18 тис. комплектуючих запчастин до військової авіатехніки, зокрема літаків МІГ. Також проведено обшук на території іншої області, за місцем проживання особи, причетної до вчинення кримінального правопорушення, де також виявлено понад 40 тис. аналогічних запчастин, технічна документація, телефони та інші речові докази по справі. За попередньою інформацією, вартість вилученого становить понад 250 млн грн. 

Знайдені та вилучені деталі передадуть для потреб Збройних сил України. Наразі вирішується питання щодо призначення ряду експертиз та встановлення осіб, причетних до вчинення злочину.

Антоніна Костик
Фото: прокуратура Львівської області

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!