Київ

На місці демонтованих МАФів у Голосіївському районі Києва висадили дерева

685 0
Незаконно встановлені кіоски та ятки займали 360 кв. м території, де мала б бути зелена зона.
Фото: Київзеленбуд

Фото: Київзеленбуд

На перетині вулиці Голосіївської та просп. Голосіївського висадили дерева й кущі на місці демонтованих МАФів. Про це повідомляє «Київзеленбуд».

Незаконно встановлені кіоски та ятки займали 360 кв. м території, де мала б бути зелена зона.

МАФи демонтували, а на ділянці висадили зелені насадження.

«Рослини утворюють геометричний малюнок і підібрані таким чином, щоб їхнє забарвлення гармоніювало між собою, а різна висота буде додавати простору об’ємності», - розказав гендиректор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

Так, на оновленій зеленій ділянці вже висадили 7 платанів, 6 кленів, 456 кущів бирючини та 320 пухироплідника Діабло, частково висаджені кущі форзиції, яких буде 250, і досаджено ялівець козацький – усього 400 шт. Також, як зазначають комунальники, тут з’являться злакові вівсяниця та пенісетум – близько 1200 злакових рослин.

Нагадаємо, на початку травня влада Києва почала перевірки територій після демонтажу незаконних МАФів. У КМДА планують на деяких локаціях замість колишніх торгових точок облаштувати сквери чи громадські простори. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!