На місці проектного інституту на Шота Руставелі з’являться офіси та житло

4531 0
У житловому будинку розмістять 40 квартир.
Візуалізація: ЛМР

Візуалізація: ЛМР

Виконавчий комітет ЛМР погодив реконструкцію території та будівель колишнього проектного інституту «Львівтеплоелектропроект». Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили на засіданні сьогодні, 12 квітня.

Читайте також: На Лемківській збудують житловий комплекс та готель. Візуалізація

За словами керівника відділу вихідних даних управління архітектури та урбаністики ЛМР Юрія Процюка, висота офісних приміщень буде на поверх вищою від наявних будівель, у житловому будинку поруч розмістять 40 квартир та 25 паркомісць у підземному паркінгу. На перших поверхах ЖК облаштують громадські та комерційні приміщення. Висоту всіх споруд мають погодити з львівським аеропортом.

Наявний стан «Львівтеплоелектропроект»

Реконструкцію виконуватиме ПрАТ «Центр енергетичних інновацій». Згідно з даними системи Youcontrol, кінцевими бенефіціарними власниками ПрАТ «Центр енергетичних інновацій» є Ростислав Крок та Богдан Пужак. Обидвоє є співвласниками готелю «Резорт перлина Карпат» у Славському та низки будівельних, енергетичних та інвестиційних компаній.

Читайте також: На Панаса Мирного збудують офіс для ІТ-фахівців. Візуалізація

Фірма отримала відповідну земельну ділянку в оренду на 10 років у листопаді торік. На сусідній ділянці планують реконструювати будівлю під готель.

Будинок проектного інституту на Шота Руставелі, 7 звели 1965 року за проектом Петра Юдкіна та Лариси Скорик. 

Вікторія Ейсмунт

Візуалізація ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!