На нафтобазі ОККО у Львові провели масштабні навчання надзвичайників

2017 0
У ході навчань було залучено 14 одиниць техніки та 58 рятувальників.

Масштабні навчання Державної служби надзвичайних ситуацій у Львівській області відбулися у Львові на нафтобазі ОККО, що на вулиці Пластовій, 1. Під час тренувань імітували навчальну пожежу і перевірили вправність рятувальників міста та персоналу об’єкту. У ході навчань було залучено 14 одиниць техніки та 58 рятувальників.

«Нашою метою була перевірка злагодженості дій підрозділів у взаємодії з об’єктом реагування у випадку пожежі. Ніхто заздалегідь про ці навчання не знав – це був ефект несподіванки для рятувальників. Ми побачили, що рятувальні підрозділи нафтобази зреагували оперативно, так і наші рятувальні підрозділи також швидко,один за одним, прибули на виклик з усіх кінців Львова. Все відбулося відповідно до розроблених планів реагування, що продемонструвало достатні навики, оперативність і злагодженість у своїх діях» зазначив на брифінгу заступник начальника Головного управління ДСНС у Львівській області з реагування на надзвичайні ситуації Валерій Глобенко.

ДСНС Львівщини регулярно проводить навчання на нафтобазі ОККО – один-два рази на рік. Однак цього разу відбулася раптова навчальна тривога, про яку рятувальників не попереджали.

«Ми постійно співпрацюємо з львівськими рятувальниками і неодноразово даємо можливість їм тренуватися на нашій нафтобазі. Адже об’єктів з такою особливою інфраструктурою в місті не так вже й багато. З кожним роком компанія ОККО розвиває та удосконалює інфраструктуру нафтобази у Львові. Тож рятувальники мають можливість відпрацьовувати навики на базі, яка постійно розвивається»,  розповів на брифінгу керівник мережі нафтобаз «ОККО» Василь Кіндій.

На території нафтобази розташована спеціальна пожежна частина, постійно чергує пожежна машина, окрім того, є власний загін рятувальників. Нафтобаза облаштована сучасною протипожежною сигналізацією раннього виявлення та системою піногенераторів. Також на території об’єкту є дві пожежні водойми.

Мережа АЗК ОККО («Концерн Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group та є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні, що налічує понад 400 автозаправних комплексів. У структурі компанії діє й найбільша в Україні мережа закладів харчування в дорозі, в тому числі 40 ресторанів, які працюють під брендами A laminute, PastaMia та Meiwei. Підрозділи «Концерну Галнафтогаз» займаються також реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим та малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального, зберігання і транспортування . У мережі ОККО діє 10 нафтобаз і 16 стаціонарних та мобільних лабораторій контролю якості нафтопродуктів.

Партнерська публікація

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!