На площі Святого Теодора у Львові відремонтують дитячий майданчик

2583 0
На майданчику замінять дитячі гірки та облаштують заїзд через пандус.
фото з google maps

фото з google maps

9 липня Галицька районна адміністрація Львова підписала договір з КП «Центр комплекс» Львівської обласної асоціації інвалідів на проведення ремонту дитячого майданчику на площі Св. Теодора. Вартість робіт становить 875 тис. гривень.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv голова Галицької РА Андрій Зозуля, наразі не відомо, коли саме розпочнуться роботи, але їх повинні завершити до кінця цього року.

Читайте також: Цьогоріч облаштують дитячий майданчик біля собору святого Юра

Згідно з тендерною документацією, ремонт майданчика відбуватиметься у дві черги. Спершу підрядник проведе демонтаж, облаштує нове покриття та пандус, адже майданчик розташовується на підвищенні. У наступній черзі буде облаштовано озеленення, вуличні лавки, смітники, скелелазна гірка, підвісний місток та інші вуличні меблі.

Підприємство «Центр комплекс» було єдиним, що подавалось на тендер. В результаті торгів початкова сума знизилась на 35 тис. гривень. За даними Youcontrol єдиним засновником фірми є ГО Львівська обласна асоціація інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

Читайте також: У Знесінні з'явиться багатофункціональний дитячий майданчик

Додамо, що тендер на ремонт дитячого майданчику на площі Св. Теодора вперше був оголошений 27 квітня. Після цього його оголошували ще кілька разів, але безуспішно через відсутність пропозицій.

Нагадаємо, у Львові планують ревіталізувати площу Теодора, що є бічною до проспекту Чорновола. Проект передбачає розширення громадського простору, впорядкування паркомісць, різні типи і фактури мощення: більш гладке для часто використовуваних шляхів та дрібний камінь для менш пішохідних місць, використання нерегулярного патерну, який виявили під час археологічних розкопок на площі.

Окрім цього, площу мають значно озеленити, зокрема додати дерева каштану, сливи пісарді, глоду, робінії та сакури.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!